Svaka posjeta internet stranici www.kultura-mostar.ba podrazumijeva kako je korisnik stranice pročitao uvjete korištenja koji su objavljeni na ovoj internet stranici i da se slaže s njima. U slučaju neprihvaćanja ovih uvjeta korištenja najbolje je da se ne koristi ova stranica.

Korištenjem bilo kojeg dijela ove internet stranice smatra se kako je korisnik informiran o ovim uvjetima korištenja i da ih je prihvatio. Ovi Uvjeti tumače se sukladno zakonima Bosne i Hercegovine, bez obzira iz koje države pristupa korisnik internet stranice.

Autorska prava

Vlastiti sadržaj internet stranice www.kultura-mostar.ba autorsko je djelo u vlasništvu internet stranice www.kultura-mostar.ba koje je zaštićeno bh. zakonima, kao i licencom Creative Commons 4.0 – Autorstvo. Ova licenca omogućuje slobodno preuzimanje sadržaja s ove internet stranice pod uvjetom označavanja preuzetog sadržaja kao autorskog sadržaja sa stranice www.kultura-mostar.ba, uključujući i link do originalnoga sadržaja koji je preuzet.

Na internet stranici www.kultura-mostar.ba trudimo se, u najboljoj namjeri, navesti svaki izvor informacije, fotografije i drugih vrsta multimedijalnih sadržaja koji nisu autorsko djelo stranice. Molimo da nas obavijestite ako primijetite nedostatak navoda izvora kako bi u najbržem roku taj propust bio ispravljen.

Fotografije i druge vrste multimedijalnih sadržaja

Ne odgovaramo za vjerodostojnost autora fotografije ili druge vrste multimedijalnog sadržaja, kao ni zbog eventualnog bilo kakvog kršenja autorskih prava na fotografije ili druge vrste multimedijalnih sadržaja zbog nemogućnosti provjere autentičnosti autora fotografije ili drugih vrsta multimedijalnih sadržaja koji su nam proslijeđeni od strane institucija kulture, odnosno drugih organizatora kulturnih događaja, ili koje su preuzete s internet izvora institucija kulture, odnosno drugih organizatora kulturnih događaja. Fotografije i druge vrste multimedijalnih sadržaja postavljamo s dobrom namjerom i s pretpostavkom da su oni koji fotografije i druge vrste multimedijalnih sadržaja šalju i stvarni autori. Sva odgovornost za fotografije i druge vrste multimedijalnih sadržaja pripada isključivo njihovim autorima ili onima koji su poslali materijale ili koji su ih postavili na internet izvore s kojih preuzimamo sadržaje.

U slučaju da primijetite fotografiju i druge vrste multimedijalnih sadržaja za koje znate kako su zaštićeni autorskim pravom ili da je autor fotografije odnosno druge vrste multimedijalnog sadržaja pogrešno potpisan, molimo vas da nam se javite na adresu info@kultura-mostar.ba kako bi poduzeli neophodne korake s ciljem ispravljanja greške.

Sadržaji koje kreiraju korisnici stranice

Osobni podaci korisnika koji ostavljaju sadržaje na www.kultura-mostar.ba tretiraju se prema definiranoj Politici privatnosti koja je objavljena na internet stranici www.kultura-mostar.ba.