Učenicima srednjih i osnovnih škola prezentiran projekt Mostar EPK 2024

Članovi Tima Mostar 2024 Adela Lerić i Mirko Božić učenicima srednjih i osnovnih škola Mostara održali su danas u Centru za kulturu prezentaciju projekta Mostar – Europska prijestolnica kulture 2024. godine.
Prezentacija je organizirana u suradnji sa Sajmom srednjih i osnovnih škola Mostara. Ovogodišnji Sajam bit će upravo u duhu EPK, odnosno tema istraživanja mješovitih timova učenika srednjih i osnovnih škola bit će “Mostar – Europska prijestolnica kulture 2024. godine”.
Sajam se realizira već osmu godinu s osnovnim ciljem promoviranja suradnje i komunikacije te predstavljanja ponude srednjoškolskog obrazovanja u Gradu Mostaru. Organizira se u partnerstvu Grada Mostara, Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i sporta HNK/Ž, Vijeća mladih Grada Mostara i Vijeća učenika srednjih škola Grada Mostara u suradnji sa Zavodom za školstvo, Pedagoškim zavodom, srednjim i osnovnim školama, Asocijacijom poduzetnika Hercegovine i GIZ-om – Njemačkim društvom za međunarodnu suradnju, a uz potporu mostarskoga ureda Misije OSCE-a.
Pretraga događaja