[NAJAVA] Raznolik program uz Hrvatski dom herceg Stjepan Kosaču na Šetalištu

Hrvatski dom herceg Stjepan Kosača predstavit će se, u srijedu, 4. 7. 2018., godine,  s početkom u 20 sati, u okviru tradicionalnog „Foruma na šetalištu“, koji se održava svake srijede s ciljem informiranja što većega broja stanovnika Mostara s procesom kandidature Mostara za Europsku prijestolnicu kulture.

Građani će imati priliku da se upoznaju preko kataloga i promotivnih materijala s vrhunskim izložbama održanim u Galeriji karaljice Katarine Kosače, koja djeluje u sklopu Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače. Posjetiteljima će biti predstavljeno nekoliko djela iz fundusa Galerije kraljice Katarine Kosače, kako bi se upoznali s bogatim umjetničkim i kulturnim stvaralaštvom.

Također, bit će izložene knjige, monografije i publikacije u izdavaštvu Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače.

U raznolikom i bogatom programu na Šetalištu sudjelovat će Glazbena škola Ivana LP. Zajca Mostar, Društvo hrvatskih književnika Herceg-Bosne i Mostarske mažoretkinje (hostese).

Organizacija vrhunskih glazbenih, ali i brojnih multimedijalnih priredbi, kazališnih i filmskih premijera, zanimljivih izložbi eminentnih i svjetskih umjetnika, kongresa, sabora, skupova i drugih događanja, osigurali su Hrvatskom domu herceg Stjepana Kosače vodeće mjesto na području glazbeno-koncertnih, ali i svih drugih javnih izričaja u Hercegovini, ali i šire. U prostorima Kosače već tradicionalno se održavaju kulturne manifestacije: Mostarsko proljeće, Lipanjske zore, Večernjakov pečat, Melodije Mostara, Božićni koncerti, Dani filma Mostar i mnogi drugi zanimljivi događaji.

Pretraga događaja