ZAGUŠLJIVI DIM (Čakovec)

 

Balkan Eksces opet napada, ali ovog puta ludim gljivama!
Međimurje se pokazalo kao savršeno tlo za razvoj psihodelične muzike, a jedan od najistaknutijih predstavnika te scene nam dolazi u goste ove subote – Zagušljivi Dim!
▪️Zagušljivi Dim stiže iz srca Međimurja, iz Čakovca. Ova trojka svira mantrični, psihodelični rock, a inspiraciju za svoja muzička putovanja crpe iz svjetova koji nas okružuju, ali i onih koji su u nama. Nedostatak vokala u njihovom slučaju je prednost te cijelom iskustvu slušanja daje neku dodatnu dimenziju.
Iza sebe imaju dva albuma, ‘Kranjecovi krugovi pakla’ i ‘Dolina kralja Viktora’, ali i suradnju sa pjesnikinjom Tinom Čatlaić koja je rezultirala albumom ‘Plava Lilly’. Potpisuju i ambijentalnu muziku za kazališnu predstavu ‘Kralj Lear’ kazališne skupine Dada iz Čakovca.
Članovi benda iza i pored sebe imaju dosta projekata i bendova kao npr. Daliborovo Granje ili Mokre Gljive koje smo prije par godina imali priliku slušati u dvorištu Abraševića.
Sve od iznad spomenutog nam obećava jedinstveno mantrično-muzičko iskustvo i odlično, drugačije subotnje veče u Mostaru.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
▪️upad je besplatan
▪️slušaona prije koncerta
▪️za dizajn plakata opet kriv Boris Pehar
________________________________________
*koncert podržan kroz projekt ‘Mostar – Prostori koji pokreću’

Sažmi
Mostar

Upoznajte domaćina

OKC Abrašević
574 prošlih događaja  Sviđa mi se: 11.157
Omladinski kulturni centar Abrašević u Mostaru
Upite za program i održavanje događaja slati na e-mail adresu: info@okcabrasevic.org…
Sviđa mi se

Detalji o događaju