Vlatko Stefanovski & Miroslav Tadić

Prolongirani koncerti Vlatka Stefanovskog i Miroslava Tadića
Usljed pogoršane epidemiološke situacije i novih važećih higijensko-epidemioloških mjera, prolongirani su koncerti slavnog dua Vlatka Stefanovskog i Miroslava Tadića, koji su najavljeni za period od kraja marta do početka aprila u Sarajevu, Mostaru, Zenici i Tuzli. Koncerti se prolongiraju za period do kraja kalendarske godine, o čemu će publika biti blagovremeno obaviještena.
Produkcijsko-organizacijski tim koncerta slavnog dua je itekako svjestan trenutnih okolnosti i izazova, te u skladu s tim su planirana održavanja koncerata čim se stvore povoljniji i sigurniji uvjeti za organizaciju i okupljanja koja će biti bezbijedna i lagodnija za užitak na koji je publika navikla na koncerima.
U skladu sa svim napomenutim činjenicama, organizator i producent koncerta Tomislav Kašljević, zajedno sa Vlatkom Stefanovskim i Miroslavom Tadićem obećava da će se koncerti održati u što skorijem terminu, ali trenutno nije moguće navesti niti jedan termin koji neće biti sklon mogućim otkazivanjima.
Sve ulaznice kupljene za koncerte Miroslava Tadića i Vlatka Stefanovskog u Sarajevu, Mostaru, Zenici i Tuzli će vrijediti za izvedbe u novim terminima, a oni koji žele vratiti svoje ulaznice to mogu učiniti na oficijelnim prodajnim mjestima na kojima su ih kupili.
Služba za odnose s javnošću Music Time
***********************************************************************
✅ Jedan od najboljih gitarskih ? projekata ovog prostora ponovo će predstaviti svoja umijeća na pozornici u Sarajevu, Mostaru, Zenici i Tuzli početkom travnja.
✅ Uspješna suradnja između Stefanovskog i Tadića započela je još 1998. godine, kada su zajedno realizirali album pod nazivom Kruševo. Nakon toga uslijedio je veliki koncert u Beogradu, u Sava Centru „Live in Belgrade“. Virtuozni duo surađivao je i s bugarskim kavalistom Teodosijem Spasovom u sklopu njihovog trećeg zajedničkog projekta.
✅ Ovim koncertnim nastupima dvojice gitarskih ? virtuoza, predstaviti će svoju jedinstvenu kombinaciju flamenca, instrumentalne rock, blues, jazz i etno jazz glazbe koju izvode sa superiornom preciznošću i neviđenom energijom. Njihova suradnja otkriva novu stranu zvuka akustične ?gitare, stvarajući novu paletu zvukova u kojoj miješanju lokalno i globalno; tradicijsko i univerzalno, s ciljem istraživanja tradicionalne makedonske glazbe, makedonskih ritmova i melodike u kombinacije sa suvremenim svijetom glazbe.
✅ Vlatko Stefanovski, kao jedan od najvećih ?gitarističkih virtuoza ovih prostora, i Miroslav Tadić, koga je i „Guitar Player Magazine“ uvrstio među 30 najboljih svjetskih gitarista, jamče nezaboravne ?gitarske koncerte, strastvenu energiju i ugodno druženje.
Detalji o događaju
 • Datum
  3. 9. 2021. 20:00
 • Datum završetka
  3. 9. 2021. 23:00
 • Status
  Završeno
 • Lokacija
 • Kategorija