Večer Stand Up komedije: Omer Hodžić – Rođendanski specijal

Rezervacije u inbox ili na broj telefona 063 477 188( Viber/WhatsApp)
Večeri Stand Up komedije su već duže vrijeme tradicija u OKC Abrašević, a 2022. godinu otvorit ćemo jednim posebnim eventom.
Naime, u januaru 2013. Omer Hodžić je prvi put stao na pozornicu kao Stand Up komičar. Od tada je prošlo devet godina. Tim povodom Omer će 20.1.2022. izvesti jedan poseban show u sklopu proslavljanja 9 – og komičarskog rođendana. Zašto? Zato što je slaviti 10 godina karijere previše mainstream!
Omerov rođendanski specijal biće satkan od niza zanimljivih anegdota kojih je bio akter u posljednjih 108 mjeseci koliko njegova “karijera” traje. Također, izvest će i kompilaciju najboljih materijala nastalih u njegovom dosadašnjem komičarskom životu!
Sve to učinit će uz podršku svojih kolega iz svijeta komedije koje je emotivnim ucjenama natjerao da govore o njemu na bini.
Više o Omeru :
Ima 29 godina i preko 800 nastupa širom Balkana, a poneki i u pravoj Europi. Njegove nastupe snimali su TV1, Comedy Central i mnogi mobiteli iz publike.
Bio je autor i voditelj prve BiH političko društvene satirične tv emisije “Monty Dayton show”. Član je mostarske satirične skupine Onomatobleja sa kojom radi istoimenu radio emisiju i sa kojom je proizveo predstavu Izborna Smutnja (2018) , Onomatobleja Show ( 2019) i Onomatobleja Talk Show (2020) .
Njegov nastup je provokativan, brutalno iskren, a neki kažu i smiješan.
Omer Hodžić za sebe kaže da je jako socijalno retardiran. Toliko da ni u komunizmu ne bi imao drugove.
Ulaz za ovaj show je 7KM. Za studente 5KM. Ako nemate para, može i đaba. Znamo da je januar jako dug mjesec :)))
Vidimo se!
Detalji o događaju