Sara Renar – Koncert + All Day Event

Pozivamo vas na cjelodnevni događaj, na kojem ćemo ugostiti priznatu kantautoricu Saru Renar, u zajedničkoj organizaciji partnera Američki kutak Mostar, K19, OKC Abrašević, Udruga Rezon, Muzički Centar Pavarotti, Mostar Rock School i Klub 27. Sara Renar je nagrađivana zagrebačka kantautorica i pripada skupini najpriznatijih glazbenih imena nove generacije u regiji!
Rezervirajte nedjelju 12.06., i ne propustite priliku da poslušate predavanje koje će Sara održati na temu „Osnove menadžmenta muzičke karijere“, s početkom u 15:00 sati, u Američkom kutku Mostar.
Predavanje u kutku je besplatno za sve zainteresirane. Broj sudionika je ograničen i za učešće na predavanju potrebno je ispuniti online formu na sljedećem linku:
https://forms.gle/s12sGnM76s7KhTMw6
Poslije predavanja održat će se ugodno druženje i chill zakuska u novom prostoru Udruge Rezon – platforme Street Arts Festivala Mostar (na adresi Kneza Mihajla Viševića Humskog 57 – Rondo), u 17:00 sati – uz dobru glazbu, zdrave slastice iz Teco bara i domaće namaze Tegla.
Kraj zanimljivog dana obilježit će koncert Sare Renar i benda u dvorištu OKC Abraševića, s početkom u 21:00 sati, na kojem će glazbenica prezentirati svoj zavidni autorski opus.
Ulaznice za druženje u prostorijama udruge Rezon i koncert moguće je kupiti u klubu K19 (OKC Abrašević) i Udruzi Rezon na dan događaja, po cijeni od 10 KM.
Timeline:
15:00 – Predavanje na temu “Osnove menadžmenta muzičke karijere“ u Američkom Kutku Mostar
17:00 – Druženje u prostorijama Udruge Rezon uz muziku i zdrave slastice
21:00 – Koncert u K19 – OKC Abrašević
Detalji o događaju