Put po svijetu / dječja predstava / dodatna izvedba

PREDSTAVA ZA DJECU: PUT PO SVIJETU
HNK MOSTAR, NEDJELJA, 20.2.2021., 1️⃣9️⃣ SATI > > OBAVEZNA REZERVACIJA MJESTA (036/446 024 ili porukom preko Messenger-a)
Putovali biste, ali ne znate kamo?! Ne znate kako?! Ne znate s kim?! Onda, svoje mališane pod ruku i pravac u kazalište na novu uzbudljivu teatarsku putešestviju Gradskog kazališta mladih Vitez.
Predstava “Put po svijetu” je nova igrarija nastala pod “užarenim čekićem” viteških kazalištaraca. Vodi nas u svijet gdje samo dječja mašta može doći i gdje je sve moguće – pa i to da se čitava planeta proputuje na malom zelenom romobilu. Mnoštvo pjesme, plesa, igre ima jednu svrhu – stvoriti četiri najbolja prijatelja, a njihovo prijateljstvo učiniti nezaboravnom životnom avanturom.
Predstava “Put po svijetu” GKM Vitez, sigurni smo, osvojit će mnoga dječja srca. Namijenjena je djeci školskog uzrasta, ali u ovom avanturističkom kazališnom činu jednako uživaju i odrasli.
Na sceni se igraju Bruno Grebenar, Nikola Matković, Marko Mirković i Ana Gabrić. Predstavu je režirao Marko Mirković, koji ujedno potpisuje i adaptaciju teksta Todeta Nikoletića.
Tehnička potpora je Svjetlana Križanović, a izvršni producent predstave je Ivan Sajević. Grafičko oblikovanje plakata potpisuje Borislav Sučić.
Gostovanje Gradskog kazališta mladih Vitez organizira se u okviru projekta HNS PLUS koji provodi Hrvatski narodni sabor BiH u suradnji s HNK Mostar.
Detalji o događaju