Predstava “Bilo jednom…”

U petak, 07.10.2022. godine, na Velikoj sceni NPM-a bit će odigrana predstava ”Bilo jednom…”, autora i režisera Jasmina Krpe, prema tekstu Miloša Radovića, sa početkom u 20 sati. U predstavi igraju Ajla Hamzić i Emir Sejfić.
Predstava ‘Bilo jednom’ je o životu koji nas uhvati na prepad, dok smo bili mladi. Pokaže nam stotine puteva, prepusti vremenu, a mi onda lutamo tim putevima nekada zalutamo, a nekada se vratimo. O trenutku kada se pogledamo u ogledalo i zapitamo ko je taj čovjek i kako smo postali to što smo danas i šta nam je to vrijeme neprimjetno napravilo. Pokušavamo naći onog davnog sebe u tom licu preko puta. Sjetimo se šta smo sve sanjali, planirali … U predstavi ćete sigurno prepoznati nešto svoje i možda razmisliti o nekim bitnim ‘malim’ stvarima svog života i da li je nešto moglo drugačije.
Cijena ulaznice iznosi 10 KM, sa popustom za učenike, studente i penzionere 5 KM.
Ulaznice su u prodaji na blagajni NPM-a svakim radnim danom od 9 – 14 sati, a na dan igranja predstave od 9 do 14 sati te od 18 do 20 sati. Rezervacije: na broj 036/550-128, mail: marketing@npm.ba, porukom u inbox.
Detalji o događaju