“Novo normalno show”

Predstava „Novo normalno show“ autora i režisera Ivana Leme, prema motivima djela Íñiga Ramíreza de Hara bit će odigrana u petak, 05.03., sa početkom u 20 sati na Velikoj sceni NPM-a.
Predstava govori o novonastaloj situaciji sa kojom smo suočeni u vrijeme pandemije na vrlo zanimljiv, drugačiji, intrigantan i duhovit način. Propituje stanje ljudi koji su svakodnevno ‘bombardovani’ raznoraznim informacijama, te naglo prisiljeni prilagoditi se novom načinu života poštivajući mjere, naredbe i pravila vladajućih. Kroz predstavu upoznajemo i mladi bračni par čiji je odnos stavljen u iskušenje uzrokovan novonastalom situacijom i mogućnostima koje im se nude.
Glumačku postavu čine: Emir Sejfić, Ajla Hamzić, Emir Spahić, Vedran Vilogorac, te članice P.S „Mo-Stars“: Džana Kalajdžić, Alda Tucaković, Sara Kulak i Naida Džiho. Predstava se ne preporučuje gledaocima mlađim od 16 godina.
Predstava će biti odigrana uz poštivanje svih mjera i naredbi Krizog štaba FBiH koje su na snazi.
ULAZNICE po cijeni od 10 KM, sa popustom za učenike, studente i penzionere 5 KM, u prodaji su na blagajni NPM-a svakim radnim danom od 9 – 14 sati. Rezervacije: na broj 036/550-128, mail: marketing@npm.ba, porukom u inbox.
DOBRODOŠLI ❤
Detalji o događaju