Neka ostane među nama / gostovanje GP Jazavac Banja Luka

Kabare nosi priču u kojoj je suvremeni čovjek zaboravio praksu iskrenih i intimnih prijateljskih razgovora, a koji bi trebali ostati „među nama“.
Vjerojatno ste nekada imali iskren razgovor s nekom osobom poslije koga ste shvatili da ste sada mnogo povezaniji i intimniji. S druge strane vam je donekle i žao što taj razgovor nije zabilježen kako bi ostao i među generacijama koje dolaze. Upravo taj trenutak će se dogoditi na samoj sceni u kome se jednosmjerna kabaretska drama govorena kroz iskrene stihove samoproglašenog pjesnika Nebojše Kuruzovića i glazba pretvara u duodramu u trenutku izvođenja nekoga od gostiju.
Svaki gost koji izađe na scenu moći će birati između tri teme i to „Život uživo“, „Gradovi koje sam volio“ i „Imena koja mi znače“. Ovisno o temi koju izabere na kraju razgovora moći će iz šešira koje nose ove nazive izvući ime pjesme koja će za njega u tom trenutku biti izvedena od strane čitavog benda.
Tekst i vokal: Nebojša Kuruzović (samoproglašeni pjesnik)
Glazba i aranžman: Milan Savić (klavir)
Stefan Tešanović (gitara)
Rezervacija ulaznica porukom putem Messengera ili pozivom na broj 063/019 019.
Cijena ulaznice: redovita – 10 KM, za učenike, studente i umirovljenike – 5 KM, a studenti Sveučilišta u Mostaru mogu iskoristiti besplatne vaučere koji se preuzimaju u prostorijama Studentskog zbora.
Detalji o događaju