Matija Cvek u Mostaru

Mostarski koncert Matije Cveka, glazbenika čija je prepoznatljivost jedna od najbrže rastućih na hrvatskoj glazbenoj sceni, izazvao je veliku pomamu za tzv. early bird ulaznicama, koje su rasprodane u samo par dana. U prodaju je pušten novi i posljednji kontingent ulaznica koje se mogu kupiti isključivo na info pultu Mepas Mall-a u Mostaru i online preko entrio.ba

Uz odličan Matijin bend The Funkensteinse, Matiji će se na pozornici mostarske Kosače pridružiti i njegov prijatelj i glazbeni kolega, Mostarac Josip Palameta. Osim prijateljstva i suradnje na HRT-ovoj emisiji „A strana“, dvojicu glazbenika veže i zajednička autorska suradnja na Palametinom zadnjem singlu „Zauvijek“.

Vrhunski glazbeni spektakl u izvedbi ovih sjajnih glazbenika publiku očekuje u velikoj dvorani Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosača 17.studenog 2023. godine. Osim publike, koncert s nestrpljenjem iščekuju i raduju se zajedničkom nastupu i sami izvođači. Matija Cvek je prije 7 dana objavio i svoj drugi studijski album „Vile se ovdje igraju“ čijih je 10 novih pjesama odmah osvojilo publiku i eter u cijeloj regiji.

Detalji o događaju