Mačak u čizmama

Dragi prijatelji,
Zbog ograničenog broja mjesta i velikog zanimanja publike i ovoga tjedna u dvorani Lutkarskog kazališta Mostar igrat će se predstava Mačak u čizmama. Termini predstava su petak 23.10. u 18 sati i subota 24.10. u 11 sati.
O predstavi:
Dobro poznata priča Braće Grimm o snalažljivom mačku, o tome kako lukavošću možemo savladati probleme s kojima se susrećemo u životu. U današnjem svijetu kada su djeci servirana sva rješenja, ova priča pomaže u razvijanju njihove mašte i snalažljivosti. Priča je protkana ljubavlju i prijateljstvom, onime što u današnje vrijeme nedostaje.
Predstava je namijenjena za djecu iznad 3 godine.
U predstavi igraju: Jadranka Popović Miljko, Ivan Nevjestić, Tibor Oreč i Marta Haubrich.
Zahvaljujemo se svim posjetiteljima na odgovornom ponašanju i poštivanju epidemioloških mjera: obavezna dezinfekcija ruku pri ulasku, nošenje maske za sve posjetitelje kao i ostale preporuke koje se nalaze na našim društvenim mrežama i na ulasku u dvoranu.
Cijena ulaznice je 3 KM.
Budući da je broj posjetitelja ograničen molimo vas da osigurate svoje mjesto rezervacijom na broj telefona 036 314 893 svaki radni dan od 9 do 14 sati ili putem naše službene facebook stranice također svaki radni dan od 9 do 14 sati.
Napomena: Vaše rezervirane ulaznice molimo preuzmite najkasnije 20 minuta prije početka predstave, jer u suprotnom rezervacija se poništava.
Detalji o događaju