KUKU$ + Okršaj Kod Koste – Crni/Sena/Papi & Dzin Ma/Ofiraga/Lilosav

Direktno sa Šnjevke u K19 1.7. nam dolazi KUKUUUUU$ – trap trojac iz Zagreba koji su pioniri trap-a na regionalnoj muzičkoj sceni.
Hilj$son Mandela, Iso Miki i Goca RIP svijetu su se predstavili s mixtapeom “O Kuku$ima se ne raspravlja”, nakon čega su slijedili i albumi “Anđeli i Bomboni” i “Glupi Tejp” s ogromnim uspjehom.
Vjerujemo da o ovim momcima ne treba puno pričati, jer njihovi uspjesi sve govore za njih. Zato ćemo preći na support…
Na koncertu će gostovati i lokalni trap umjetnici. Papi, Sena i Crni, trojica “domaćih” iz Mostara, čije smo stvari prethodno slušali na trap partijima u K19.
Crnog i Senu smo navikli slušati u kombinaciji na pjesmama “NA NA”, “RECI ŠTA TI NIJE JASNO” i “Gori Vatra ft Melo”. Papi iza sebe ima nekoliko uspješnih singlova kao što su “Distanca ft Zvonka” “Broj ft. chonZla”, te mixtapei “POD SVJETLIMA ft Zvonka” i “Kani Demo Tejps”.
Uz njih nam gostuje i ekipa iz Sarajeva. Belaj Records . Ofiraga, Dzin Ma i Liloslav, momci koji rade zajedno od 2019., te iza sebe imaju mixtape “DANI PRIJE BELAJA”, Liloslavov self titled album “Liloslav”, te “Dobrodošli u Goste” koji potpisuje Dzin Ma, a uskoro izbacuju i novi album, koji će predstaviti mostarskoj publici.
Cijena ulaznice u pretprodaji: 15 KM
Cijena ulaznice nakon pretprodaje: 20 KM
Ulaznice su u pretprodaji od 20.6.2022.
Broj ulaznica u pretprodaji je ograničen!
Prodajna mjesta:
K19 – OKC Abrašević
Caffe Tecó
/// K19 – OKC Abrašević
/// 1.7.2022.
/// 20:30
Detalji o događaju