Koncert Josip Palameta i prijatelji

Koncert poznatog mostarskog glazbenika Josipa Palamete i prijatelja koji će Grad Mostar zajedno s Hrvatskim domom Herceg Stjepan Kosača pokloniti svojim sugrađanima bit će održan u srijedu, 30. lipnja 2021. godine, u 20 sati u dvorištu iza Gimnazije Mostar, a na njemu će nastupiti i bendovi Mostar Rock School.

“Ideja za koncert je nastala čisto zato što mislim da su ljudi zaslužili da dobiju nakon cijele ove ružne godine, ustvari evo skoro i dvije godine, neki koncert, da se malo zabave onako kako je to prije bilo i da ne prihvaćamo ‘novo normalno’ nego da se vratimo što prije na ‘staro normalno’. Drago mi je što je Rock School dio ovoga, što je Grad Mostar prepoznao ideju i što su nam pomogli te hvala svima onima koji su stali iza nas da se ovaj koncert dogodi”, kazao je Palameta na konferenciji za novinare upriličenoj tim povodom.

Najavio je i goste koji će nastupiti na koncertu, ali i dobru zabavu uz zanimljiv i raznovrstan repertoar.

“Imat ću dva gosta. Prvi je naš dragi Mostarac i moj veliki prijatelj Adi Šoše koji će pjevati solo, ali i zajedno sa mnom, dok je drugi gost Čapljinac Vinko Ćemeraš, pobjednik zadnje sezone showa ‘The Voice Hrvatska’ i dobitnik ‘Porina’ ove godine za najbolji rock album u Hrvatskoj. Svi ćemo pjevati i odvojeno i skupa, zezat ćemo se, bit će super i repertoar, za svakoga doslovno ponešto, a uglavnom će se izvoditi hitovi domaće glazbe”, poručio je Palameta.

Zadovoljstvo zajedničkim nastupom izrazio je i PR Rock School Boris Čović koji nije mnogo govorio o repertoaru, ali je također najavio dobru i zabavnu svirku.

“Drago mi je što Rock School može da nastupa s našim velikim prijateljem i bivšim učenikom i predavačem Josipom Palametom i nekako mislim da ćemo biti savršena uvertira za ono što će on da radi. Rock School će predstaviti dva svoja benda gdje će se moći vidjeti što naši učenici rade tijekom godine i što pripremaju. Neću puno otkrivati kakav će biti repertoar, ali vjerujte da će biti zanimljivo i zabavno i očekujte nekih do sat vremena programa od Rock School prije koncerta Palamete. Pozivam sve ljude da dođu i da se s nama dobro i lijepo provedu”, poručio je Čović.

Organizatori koncerta su Grad Mostar, Hrvatski dom hercega Stjepana Kosače i Mostar Rock School. Ulazak na koncert je besplatan, priopćili su organizatori.

Detalji o događaju