KARIUS I BAKTUS

Lutkarsko kazalište Mostar će u ovom tjednu igrati višestruko nagrađivanu predstavu Karius i Baktus.
Predstava će se igrati u dva termina, u petak 4.12. u 18 sati i subotu 05.12. u 11 sati.
Predstave se kao i do sada nastavljaju prikazivati uz ograničen broj posjetitelja.
O predstavi:
Karius i Baktus je u Norveškoj kultna knjiga dječje literature, a predstava je vrlo aktualna i korisna, jer utječe na razinu zdravstvenog odnosa prema higijeni usta. Puna je nenametljive didaktike i mudrosti za malu djecu. Mali Marko obožava slastice, ali ubrzo ima problema sa zubićima. Zbog neredovnog čišćenja zubi obolijevaju, a u ustima se stvaraju mala „stvorenja“ koja kvare zube i izazivaju zubobolju. Zubar je taj koji će riješiti problem, a mali Marko će shvatiti da je svakodnevna briga o higijeni zuba neophodna.
U predstavi igraju: Jadranka Popović Miljko, Tibor Oreč i Anela Planinić.
Predstava traje 40 minuta, a prigodna je za djecu iznad 3 godine.
Molimo sve posjetitelje da i dalje poštuju epidemiološke mjere prilikom posjete kazališta koje su objavljene na našim društvenim mrežama i ulasku u dvoranu.
Budući da je broj posjetitelja ograničen molimo vas da osigurate svoje mjesto rezervacijom na broj telefona 036 314 893 svaki radni dan od 9 do 14 sati ili putem naše službene facebook stranice također svaki radni dan od 9 do 14 sati.
Napomena: Vaše rezervirane ulaznice molimo preuzmite najkasnije 20 minuta prije početka predstave, jer u suprotnom rezervacija se poništava.
Vidimo se!
Detalji o događaju