Izgubljeno-nađeno

Draga naša publiko,
S radošću Vas obavještavamo da od ovoga tjedna možete gledati Vaše omiljene predstave u Lutkarskom kazalištu Mostar.

Ovoga tjedna na rasporedu je izvedba predstave Izgubljeno-nađeno, a termini izvedbi su: petak 25. 9. u 18 sati i subota 26.9. u našem redovnom terminu od 11 sati.

O predstavi:

U jednom malom gradu, na jednom malom kolodvoru živi Ana. Ona je veoma usamljena i nema nikoga, ali trudi se da svaki putnik nađe put do svog vlaka i da ništa ne zaborave. Jednoga dana netko zaboravi prtljagu i Ana ju odmah odnosi u sobu za izgubljene-nađene stvari, ne znajući da je to prtljaga Mađioničara u kojoj se nalazi iznenađenje. Kada se kofer zatrese i pojavi čarobna krijesnica, nastaje malo čudnovato biće (Džems). I tako je Džems došao na svijet. Ova priča govori o raznim nestašlucima radoznaloga čudnovatog bića Džemsa, kako on vidi svijet oko sebe i što misli. A sve to dovede do čarobnog prijateljstva. Tehnika lutke koja predstavlja Džemsa zove se “Planšet”. To je lutka koju animiraju tri animatora što omogućava mnogo animacijskih ostvarenja. Iznimno je kompleksna ali i prekrasna zbog mogućnosti različitih transformacija, likovnosti i oponašanja mimike čovjeka.

Predstava je namijenjena za djecu od 3 godine.
U predstavi igraju: Ivan Nevjestić, Jadranka Popović Miljko, Ružica Bošković, Anela Planinić i Tibor Oreč.

Molimo sve posjetitelje da prilikom dolaska u kazalište poštuju epidemiološke mjere: obavezna dezinfekcija ruku pri ulasku, nošenje maske za sve posjetitelje kao i ostale preporuke koje se nalaze na našim društvenim mrežama i na ulasku u dvoranu.

Cijena ulaznice je 3 KM i u prodaji su sat prije izvedbi na blagajni kazališta. S obzirom da je broj posjetitelja ograničen molimo vas da osigurate svoje mjesto rezervacijom na broj telefona 036 314 893 svaki radni dan od 9 do 14 sati ili putem naše službene facebook stranice.

Vidimo se!

Detalji o događaju