Humanitarni koncert Svečanost svjetla

U povodu manifestacije “Betlehemsko svjetlo” koju tradicionalno izviđači cijelog svijeta nose u svoje zemlje, Odred izviđača “Radobolja” Mostar i plesni studio B-Dance i u Mostaru organiziraju takvu manifestaciju.
Inače, svake godine u vrijeme došašća u Beču se okupe izaslanstva skauta kako bi na ekumenskom slavlju u jednoj od crkava upalili svoje svjetiljke sa svijeće donesene iz Betlehema te Svjetlost prenijeli svim ljudima dobre volje diljem Europe, promičući tako na simboličan način mir, slogu i ljubav među ljudima.
U sklopu ove manifestacije biti će upriličen i humanitarni koncert „Svečanost svjetla“ koji će se održati u utorak 13. prosinca u Hrvatskom domu Hercega Stjepana Kosače s početkom u 18.30 sati.
Na koncertu će sudjelovati: Plesni studio B-Dance, Romeo Nikolić, Marijo Bevanda, Samir Salčin, HKUD sv. Ante Cim, ples na svili Vermelho te škola pjevanja BelCanto by Monija Jarak Mikulić.
Prihod od koncerta ide udruzi „Vedri osmjeh“ i udruženju „Sunce“.
Cijena ulaznice iznosit će 5 KM.
„Raduje nas činjenica da je manifestacija postala važan društveni događaj u gradu koji se svake godine širi na nove župe, bolnice, domove i druga mjesta na kojima se okupljaju ljudi dobre volje“, priopćili su organizatori.

Detalji o događaju