Bilo jednom…

U petak, 29. rujna 2023. godine, u 20 sati, na Velikoj sceni NPM-a bit će odigrana predstava “Bilo jednom…” autora i režisera Jasmina Krpe, prema tekstu Miloša Radovića.

Predstava “Bilo jednom” je o životu koji nas uhvati na prepad, dok smo bili mladi. Pokaže nam stotine puteva, prepusti vremenu, a mi onda lutamo tim putevima nekada zalutamo, a nekada se vratimo. O trenutku kada se pogledamo u ogledalo i zapitamo tko je taj čovjek i kako smo postali to što smo danas i šta nam je to vrijeme neprimjetno napravilo. Pokušavamo naći onog davnog sebe u tom licu preko puta. Sjetimo se šta smo sve sanjali, planirali… U predstavi ćete sigurno prepoznati nešto svoje i možda razmisliti o nekim bitnim ‘malim’ stvarima svog života i je li nešto moglo drugačije. U predstavi igraju: Ajla Hamzić i Emir Sejfić.

Cijena ulaznice iznosi 10 KM, sa popustom za učenike, studente i penzionere 5 KM. Ulaznice su u prodaji na blagajni NPM-a svakim radnim danom od 10:30 do 14:00 sati, na dan igranja predstave od 10:30 do 14:00 sati, te od 18:00 do 20:00 sati. Rezervacije: na broj 036/550-128, mail: marketing@npm.ba, porukom u inbox na Facebook ili Instagram stranici Narodnog pozorišta Mostar.

Detalji o događaju