BETLEHEMSKA CRNA OVCA

BETLEHEMSKA CRNA OVCA
Priča o maloj ovčici Ružici i njezinoj obitelji, o zloj zmiji i o tome kako je Ružica darivala “malo ljudsko janje” koje se tek rodilo, samo je još jedna od bezbroj priča kojima beskrajan niz ljudi već dva tisućljeća slavi najradosniji dan na kugli zemaljskoj, događaj Rođenja. Za neke to je samo lijepa priča, za mnoge od nas istina koja se dogodila jedanput, ali se događa i svaki dan, tu iza ugla, na susjedovu pašnjaku, u našem neboderu, u mom stanu, u tvom srcu. Da bismo proslavili djetetovo rođenje, kitimo jelku, postavljamo jaslice, jedemo puricu, darujemo jedni druge, pomažemo siromašnima, idemo u crkvu, pjevamo pjesme i … pišemo priče. Jer svatko od nas ima pravo na svoj način voljeti Djetešce. (Livija Kroflin)
Trajanje 40 minuta.
Uzrast 3+
Cijena ulaznice je 4 KM.
Budući da je broj posjetitelja ograničen molimo vas da osigurate svoje mjesto rezervacijom na broj telefona 036 314 893 od srijede u periodu od 9 do 14 sati ili putem naše službene facebook stranice od 9 do 14 sati.
Napomena: Vaše rezervirane ulaznice molimo preuzmite najkasnije 15 minuta prije početka predstave, jer u suprotnom rezervacija se poništava. Posebno napominjemo da nakon početka predstave nije moguć ulazak u dvoranu.
Vidimo se!
Detalji o događaju